Az első OSB meccsek

2016.09.12 08:53

Vereség és győzelem az OSB bajnokságban!
Kicsit korán kezdődött a bajnokság a serdülő csapatoknak. A Bajai KSE fiú- és lány csapattal nevezett a bajnokságba.
Fiú csapatunk még alakulóban van olyan szempontból, hogy nincs még második sorunk, amely igen fontos minden csapat számára. Az első mérkőzésüket idegenben játszották fiataljaink, a Nagykanizsa serdülő csapatával. Az első félidőben nagyszerű játékkal 8.8-ra hozták a mérkőzést, majd a második félidő , második felében már hiányzott a csere lehetősége, így ha nem is fizikálisan , de koncentráció gyengülése miatt a végeredmény: Nagykanizsa- Bajai KSE: 20 : 14.
Csak az elismerés hangján szólhatunk és gratulálunk serdülő csapatunk helytállásáért!
Kisérő edző: Tamai Edit
Hajrá Bajai KSE!!!

Akik győztek!
Lány serdülő csapatunk pénteken 16.00 órakor hazai pályán fogadta Siófok csapatát. Nagyon izgultunk itt is, csak úgy mint a fiúknál, hiszen az összeszokott csapatjátékra nem sok időnk volt gyakorolni.
A kezdő sor az első megtorpanás után elkapta a játék fonalát és az első félidőt nagyon szép , lendületes játékkal 21:6-ra nyerték.
A második félidőben a cserejátékosok kaptak lehetőséget a játékra, tapasztalatszerzésre. Izgalmakkal teli félidőt láthattunk, s ebből kifolyólag több hibát is ejtett csapatunk, de így is nyerni tudtunk, amely egy nagyszerű eredmény! A lányok és edzőjük, valamint a lelkes szurkolók öröme határtalan volt!
Végeredmény: Bajai KSE - Siófok KC - 27 : 18
Nagy gratuláció lánycsapatunknak!
Edző: Tamasi Edit
Hajrá BKSE lányai!!!

—————

Vissza