Bajai KSE NEKA 2015.10.18.

2015.10.19 20:06

Bajai KSE – NEKA   
2015.10.18. 

 

Először is köszönet mindazon szurkolóinknak, akik vasárnap délután eljöttek és kíváncsiak voltak egyre fejlődő csapatunk játékára. Elmondhatjuk: nem csalódtak! Igen kiegyenlített, jó iramú mérkőzést láthattak.
A NEKA csapatáról tudni kell, hogy fiatal játékosokból áll, akik naponta kétszer edzenek, közben pedig tanulmányokat folytatnak. Ennek megfelelően vezetik a Dél- magyarországi csoport tabelláját.
Ennek tudatában készült fel a mérkőzésre a bajai csapat és lépett pályára vasárnap a NEKA ellen.
Közben a kapusteljesítmény erősítésére törekedve, kapusunk sérülése után  egy újabb játékos került a csapatba. Mindezek ellenére ismét hiányos volt a csapat felállása: hiányos volt a támadó sor, ez azonban nem szegte kedvét a BKSE játékosainak. Lendületesen, kreatívan, jól játszottak, ezzel is meglepve az ellenfél csapatát. Jó volt a védekezés, jó volt a kapusok teljesítménye is. Olykor a védőfalon rés keletkezett, melyet a NEKA szemfüles játékosai jól ki is használtak,s amely kapusainknak köszönhetően nem mindig végződött góllal.
A bajai csapat az első mérkőzések tapasztalatainak figyelembe vétele mellett átszerveződött, egyre jobban kezdik megszokni egymás stílusát a játékosok, s válnak csapatjátékossá. Reméljük a hátralévő mérkőzéseinken sikerül teljes létszámmal felsorakozni és győzelemmel befejezni játékunkat.
Nagyszerű délutánt tudhat magáénak a bajai csapat és a nézőközönség is.
Eredményesség: félidő: 11- 13
végeredmény: 19- 25
Góllövőink: 1. Burkus Barna 5
2. Psajlic Novica 4 – Szántosi Tibor 4
3. Zapletán Csaba 2
4. Mészáros Dávid 1- Szőts Gergely 1- Varga Erik 1- Hiezl Tamás 1

Továbbra is: HAJRÁ BKSE!!!

 

—————

Vissza