Hőgyészi siker a Postában

2016.03.07 11:22
Vasárnap a Bajai KSE a  középmezőnyhöz tartozó Hőgyészt fogadta a Dr. Posta Sándor Sportcsarnokba. A hazai szurkolók bíztak benne, hogy Gál Géza csapata -mely az utóbbi időben sokat fejlődött- visszavág az őszi 4 gólos vereségért. Nem ez történt.

 

 

Rémálomszerűen kezdődött a találkozó. Két eladott labda után 0 - 2, majd 0 - 4. A hazai csapat végig futott az eredmény után, de a mai nap valahogy semmi nem sikerült. A végére aztán teljes lett a kudarc: az utolsó 5 percben 10 fölé került a vendégcsapat, a vége 11 gólos hőgyészi siker lett.

 

A végeredmény: Bajai KSE - Hőgyészi KC 24 - 35

 

 

 

 

Mestermérleg

 

Barabás Lajos (Hőgyész KC): Tudtuk hogy a Baja nagyon jó passzban van, egész héten készültünk az irányító és a beállós kapcsolatára, szerintem bejött. Támadásban meg  ellenállhatatlanok voltunk. Amit begyakoroltunk az minden sikerült. Elkezdtünk egy munkát télen, én úgy gondolom, hogy most kezd beérni a gyümölcse. Három meccsből hármat nyertünk, várom a jó folytatást.

 

Gál Géza (Bajai KSE): Kapusteljesítményünk nem volt, a hatos falas védekezésünk sem működött. Amit megbeszéltünk az 5 - 1-es védekezés ellen, az nem működött, nem valósította meg a csapat amit kértem.  Szerintem a hőgyésziek nem Mészáros Dávidra, hanem a másik beállónkra készültek, de ő nem tudott ma jönni, de így is még beálló poszton voltunk a legjobbak, a lövő és irányító posztokkal meg nem tudtunk mit kezdeni. Nem volt átlövő teljesítmény sem, sok ziccer is kimaradt, ilyen rosszul szerintem még nem játszott soha a gárda.

 

 

Keresés

Elérhetőség

Bajai Kézilabda Sportegyesület Mészáros L. u. 45.
Baja
6500
36 20 936 0845