Izzó SE - Bajai KSE - elhoztuk Nagykanizsáról az egyik pontot!

2015.11.16 08:20

 

Nagykanizsai Izzó SE- Bajai KSE 2015.11.15.

 

Hosszú, kb. 240 km- es út megtétele után érkeztek meg csapataink Nagykanizsára.
Mint általában, most is a juniorok kezdték a bemelegítést.
Megjegyzés:  a sérülések, betegségek és egyéb akadályoztatás miatt mindkét csapatunk csak hiányosan tudott pályára lépni.

 

 

Utánpótlás csapatunk jól kezdte az első félidőt. A felnőtt csapat tagjai hangosan biztatták őket, és minden jó megoldást, védést tapssal jutalmaztak, ez is jó hatással volt a fiatalok játékára. Edzőnk az átlövők hiányának figyelembe vételével forgatta a csapatot, így a jó kapusteljesítménnyel együtt megfelelő eredményességgel várták a második félidőt. A lelkesedéssel, lendülettel továbbra sem volt baj, azonban az átlövések hiányoztak, majd a koncentráció gyengült, mely a támadásokban, később a védekezésben is megmutatkozott. Ezt kihasználva ellenfelünk lerohanásokból szerzett gólokkal nagy előnyre tett szert, melyet nem sikerült optimálisra lecsökkenteni. Így a végeredmény:
Kanizsai Izzó SE – Bajai KSE: 33- 16
Mindezek ellenére összességében junior csapatunkat dicséret illeti: igyekezetükért, kitartásukért és hűségükért – szeretetükért a kézilabda sport iránt! Gratulálunk!
Góllövőink:
1. Nagy Balázs 5
2. Mizsei Erik 4
3. Kazal Krisztián – 2, Karai Levente – 2, Klein Ákos – 2
4. Czigler János - 1

 

 

 

Elhoztuk Nagykanizsáról az egyik pontot!!!

Felnőtt csapatunk hasonló problémákkal, hiányos felállásban nem kis izgalommal várta az újabb megmérettetést. Cserelehetőségeink igen minimálisak voltak.
Az első gólt a hazaiak szerezték meg, ezután a bajai csapat jó védekezéssel, jól szervezett támadások eredményeként megszerezte a vezetést. Edzőnk a kemény védekezésre helyezte a hangsúlyt, hiszen egy jó védekezéssel akár nyerni is lehet. Az első félidőben az Izzó csapata ment az eredmény után, majd a félidő lefújása előtti utolsó másodpercekben egy ajándékba adott labda segítségével kiegyenlített, így a félidő eredménye: Nagykanizsai Izzó SE – Bajai KSE: 15 – 15
A II. félidőben is hasonlóan nagy iramú játékot láthattunk. A bajai csapat védekezése továbbra is jól működött, és a támadó játék is eredményesnek bizonyult. Az Izzó még keményebb támadásokat, lerohanásokat indított, kihasználva az apróbb védekezési hibákat, próbált gól szerezni, de kapusunk mindent megtett azért, hogy védje a hálónkat. Azonban ellenfelünk kapusai is jó teljesítményt nyújtottak, így elég kiegyenlített volt a csapatok eredményessége. A mérkőzés befejezése előtti percekben szabaddobásból lehetőségünk nyílott a vezetés megszerzésére, de a bírók szabálytalannak ítélték meg a gólszerzést, így továbbra is maradt az egyenlősdi.
Nagyon erős és kemény védekezéssel játszó csapattal szemben sikerült helytállnia a bajai csapatnak.
Az ellenfél kemény védekezést a büntetők aránya is bizonyítja: Izzó : Baja = 2 : 8
A nyolc büntetőből hetet értékesítettünk!
A végeredmény: Nagykanizsai Izzó SE- Bajai KSE : 29 – 29
Nagy GRATULÁCIÓ !!!

 

 

Góllövőink:
1. Burkus Barnabás 14
2. Milicsevics Igor 5
3. Kálóczi Krisztián – 3 , Zapletán Csaba – 3
4. Pasajlic Novica 2
5. Pintér Roland- 1, Szántosi Tibor - 1

 

—————

Vissza