Bajai győzelem a három éve veretlen Kalocsa ellen!

2015.10.26 09:19

Kedves szurkolóink, sportszerető barátaink!

A hétvégén, mint ahogy jeleztük is, Kalocsán játszott mindkét csapatunk: juniorok és felnőttek. Mindkét csapat igen tartalékosan állt fel, betegségek, sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt.

 

Elsőként a juniorok mérték össze kézilabda tudásukat. A bajai csapatból négyen hiányoztak, így egy sérülttel és egy lázas csapattárssal vonultak fel a pályára és állták a kalocsai juniorok rohamait. Kedvüket ezek a hiányosságok sem szegték, bár most nem tudtak sok gólt dobni, de a dobott-kapott gólok arányát sikerült ismét lecsökkenteni, igaz csak egy góllal.

Kitartásukért, lelkesedésükért csak dicséret illeti őket. Fejlődésüket az is bizonyítja, hogy a kevés cserelehetőség ellenére is, önmaguknak megfelelően jó eredményt értek el. A jövőben azon munkálkodunk, hogy fizikailag és technikailag is megerősödjenek, a jobb eredmények elérése érdekében: ez a CÉL!

A mérkőzés eredménye: Kalocsai KC – Bajai KSE : 29- 12

Góllövőink:

  1. Kazal Krisztián 4
  2. Karai Levente 3
  3. Nagy Balázs 2
  4. Nagy Botond- 1 : Ostheimer Richárd – 1

 

Gratulálunk ifjú utánpótlás csapatunknak!

 

Ezután következett a felnőtt csapatok várva várt mérkőzése.

Előzmények: Kalocsa csapata a 2014/15 NB II- es bajnoki fordulóban vereség nélkül lett BAJNOK CSAPAT.

A bajai csapat nagy küzdelmek árán jutott fel az erősebb csoportba, ezért a őszi bajnoki fordulóra való felkészülés során kétszer találkozott Kalocsa csapatával, mind a kétszer a kalocsai csapat győzött. Ezért érthető, hogy csapatunk nagyon készült egy győzelemmel végződő összecsapásra.

… és IGEN, IGEN, IGEN !!! – a szombati NB II bajnoki forduló mérkőzése a BAJAI KSE győzelmével végződött!

Mielőtt a bírók a sípjukba fújtak volna, a kalocsai sportcsarnok szépen megtelt szurkolókkal, síppal-dobbal-dudával és hangorkánnal. Azonban a mi juniorjainknak is sikerült időnként túlszárnyalni a helyi drukkereket. Ilyen fergeteges hangulatban kezdték meg a csapatok a játékot.

A mérkőzés első perceiben sikerült megszerezni a bajaiaknak a vezetést, melyet a kalocsai csapatnak csak a 26. percben sikerült átvennie, összesen 2 percre. Az első félidő eredménye : Kalocsai KC – Bajai KSE: 13- 14

A fergeteges hangulat fergeteges játékot eredményezett a 2. félidőben is. Az iram, a lendület egy percre sem csökkent, az izgalmak fokozódtak. A gólok tekintetében fej- fej mellett haladtak a csapatok: adok- kapok, dobszó, síp, duda, fülsiketítő zaj. Az utolsó 6 percben a bajaiak utolsó erőiket mozgósítva, fáradtságukat leküzdve, egymás után dobott 4 góllal átvette a vezetést, és 27- 28 arányban sikerült legyőznie a 2014/15 bajnoki év "regnáló" Kalocsa csapatát.

A végeredmény: Kalocsa KC- Bajai KSE: 27- 28

 

GRATULÁLUNK A CSAPATNAK! SZÉP VOLT FIÚK !!!

KÖSZÖNJÜK AZ ÉLMÉNYT, AMELYBEN AZOK RÉSZESÜLHETTEK, AKIK RÉSZT TUDTAK VENNI SZURKOLÓKÉNT EZEN A MÉRKŐZÉSEN.

 

HAJRÁ BAJAI KSE !!!

 

A Kalocsai KC szemszögéből: kseonline.hu/index.php/cikkek/kezi/item/138-innen-kell-talpra-allnunk

 

 

—————

Vissza