Rólunk

Az EJF Bajai Kézilabda Sportegyesület férfi kézilabda csapata főiskolai hallgatók kezdeményezésére alakult meg 2010.-ben. A megalakulással a sportolni vágyás és a sport szeretete mellett célul tűztük ki, hogy a korábbi kézilabdás hagyományokat újraélesztjük a városunkban, és minél több fiatalt mozgósítva megszerettetjük a kézilabdát mint sportot, és mint a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségét

A csapat háromszor nevezett be a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség által megrendezésre kerülő bajnokságba, jelenleg pedig az NB II-ben szerepel.

Az évek folyamán mind technikailag, mind egyénileg, mind csapatjátékban sokat fejlődtünk.Törekedtünk és törekszünk arra, hogy a bajai általános és középiskolákból toborozzunk utánpótlást. Mivel Baja városát más csapat a bajnokságban nem képviseli, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kézilabdasport népszerűsítésére. Ennek eredményeként egyre több fiatal csatlakozik hozzánk, keresi fel az edzéseket és válik az egyesület tagjává. Jelenleg az egyesületünknek 22 fő felnőtt és 16 fő serdülő korú igazolt játékosa van. A további utánpótlás biztosítás érdekében beneveztünk az országos gyermek bajnokságba. Serdülő csapatunkat neveztük a megyei serdülő bajnokságba. A szakmai munkát három nem főállású edző irányításával és segítségével végezzük. Az egyesület munkáját az elnök és a mellette dolgozó 2 fős vezetőség irányítja.

A kézilabda népszerűsítése és a fiataloknak való játék lehetőség biztosítása céljából több alkalommal rendeztünk meghívásos kézilabda tornákat Baján a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. A csarnokban lehetőséget kaptunk az edzésekre és a mérkőzéseink megszervezésére.


BKSE szórólap.pdf (734398)

EDZÉSEK

  Eötvös (Gyakorló)    Újváros Pósta Sándor MNÁMK Vaskút sportcsarnok
Hétfő          
Kedd 15
tanmenet szerint
18:15-19:30
serdülő lány, serdülő fiú
19:15-21
junior, felnőtt
  17-18:30
kisiskolás, serdülő
Szerda 17:45-19
kisiskolás, serdülő
18:15-20
serdülő lány, serdülő fiú
     
Csütörtök 17:45-19
kiskikolás, serdülő
  19:15-21
junior, felnőtt
  17-18:30
kisiskolás, serdülő
Péntek       15:30-17
serdülő lány, serdülő fiú