BKSE - Sport36-Komló U23

2015.09.28 08:08

Egy kis összefoglaló: A mai nap nem azt az eredményt hozta, amelyet a csapat saját magától várt. Igaz, hogy egyenlőre a tapasztalatok begyűjtése az elsődleges, hiszen az NBII-ben olyan ellenfeleink vannak, akikkel még nem találkoztunk, tehát fontos , hogy megismerjük ellenfeleink erős és gyenge pontjait, játékstílusukat, hogy a jövőben majd e szerint tudjunk felkészülni a megmérettetésekre. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, mint ahogy a többi mérkőzéseink is kemény küzdelmet fognak eredményezni, még talán titkon egy pici kis győzelemben is reménykedtünk, de vereségünk ellenére ekkora pontkülönbségre nem számítottunk. 
Bajai KSE - Sport 36- Komló U 23 : 23- 35.


A Komló gárdája egy jól összeszokott, rutinos játékkal és kicsi szerencsével nyerte a mai mérkőzést.
A mi csapatunknál voltak kihagyott helyzetek, hetesek, vagy éppen az ellenfél kapusában landolt a lövés, valamint az utolsó percekre valahogy elfogyott az erő. A védekezésünk azonban, különösen a második félidőben, felerősödött, valamint kíváló szurkolóink voltak, akik mindkét félidőben töretlenül biztatták a bajai csapatot!
 (A mérkőzés utáni elemezgetésről röviden: a hibák javítására, a játék összehangoltságára, az erőnlét növelésére fektette a hangsúlyt az öltözői megbeszélés.) 
Mindezek ellenére: SZÉP VOLT, FIÚK!
 A következő mérkőzésre kell koncentrálni! 
Hajrá BKSE!

 

 

 

BKSE góllövői:

1. Milisevics Igor 5

2. Burkus Barnabás 4

3. Mihók Patrik 4
4. Mészáros Dávid 3
5. Kálóczi Krisztián 2
6. Zapletán Csaba 2
7. Gál Géza 1
8. Pasajlic Novica 1
9. Szántosi Tibor 1

Keresés

Elérhetőség

Bajai Kézilabda Sportegyesület Mészáros L. u. 45.
Baja
6500
36 20 936 0845