BRAVÚRGYŐZELEM KOMLÓN!

2017.03.27 08:16

BRAVÚRGYŐZELEM KOMLÓN!
NBII-es felnőttcsapatunk ma délelőtt 11 órakor lépett pályára a tabella 2. helyén állomásozó Komló U23 ellen. A tavaszi szezonban eddig kiváló szereplésünk (3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) folytatásában reménykedve indultunk útnak, ezért is kért a játékosoktól nyugodt, felszabadult játékot. A 4 NBI-es játékost is a soraiban tudó hazai csapat egy nagyon összeállt, harci vágytól fűtött Bajával találta szembe magát. Több vendégkiállítás ellenére is döntetlennel zárult az első félidő, 16-16.
A második 30 perc sem hozott egyebet, a bajaiak erős, határozott védelemmel fogadták a támadó hazaiakat, és kiváló megmozdulásokkal ontották a gólokat.
Egyes időszakokban Komló próbált több góllal elmenni, de Bajának is volt erre esély. 3 gólnál többel egyik csapat sem vezetett. A mérkőzés 28. percében emberhátrányba került a vendég együttes, ám ezek után egy olyan - talán még az NBI-es csapatnak is nehézségeket okozó - fantasztikusan kemény védekezés állt össze, amit a Komló nem tudott feltörni. Az utolsó másodpercben mégis büntetőhöz jutottak a hazaiak, ám az egész meccsen kiválóan védő Kukic Milan bravúrral akadályozta meg a pontosztozkodást.
A mérkőzés góllövői:
Pasaljic Novica - 8
Pavlovic Milovan - 7
Mészáros Dávid - 5
Heller Milán - 4
Krec Jugoslav - 4
Zapletán Csaba - 3
Kanuric Nenad - 1
Gratulálunk a fiúknak! Jövő héten hazai pályán Siklós csapatát fogadjuk, ugyanilyen tűzzel és acélakarattal.

—————

Vissza