Hőgyész SC - Bajai KSE

2015.10.05 09:06

Kedves szurkolóink!

Kicsit másként kezdem a hétvégi mérkőzés beszámolóját; a szezon eddigi eredményeivel.
Csapatunk, a Bajai KSE már a 3. mérkőzését játszotta az NBII-en, és elmondhatjuk, hogy a győzelem megszerzésének célkitűzésével léptek pályára játékosaink, bár mindenki tudta, nehéz küzdelem lesz. 
Első mérkőzésünkön a HOLLER UNFC ellen a 16. percben vezettünk 2 góllal (21-23), a 23. percben kiegyenlítettek (24-24), a 29. percben 2 góllal mentek el (27- 25), ezután kimaradt egy hetes, és kaptunk 3 gólt. 
KOMLÓ: itt nem sikerült vezetéshez jutnunk, csak 2 gól különbségre sikerült megközelíteni Komló csapatát, majd az utolsó percekben szétesett a koncentráció és a védelem. Ezenkívül 3 hetest hagytunk ki, mellyel szorosabbá tehettük volna a végeredményt.
HŐGYÉSZ:  (október 4.) nagyon reménykedtünk benne, hogy megszerezzük a győzelmet. Mindkét csapat keményen küzdött, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, igen kiegyenlített volt a csapatok teljesítménye. A kritikus pont a 18. percben következett be, ekkor a Hőgyész dobott 3 gólt, melyre egy góllal válaszoltunk, majd ismét kaptunk hármat. A 27. percben a bajai csapat dobott egymás után 3 gólt (31-29), azonban az utolsó 2 perc Hőgyész csapatának sikerült jobban, valamint az utolsó másodpercben, a mérkőzés lefújása pillanatában, amikor a csapatok már a kispadok felé tartottak, a labda a hálónkban landolt, és a bírók meg is adták. Ez PECH a javából. Így a végeredmény: HSC.E. Hőgyész- Bajai KSE: 34 - 30.

Azonban szomorkodni nincs idő, a jó megoldás kulcsát kell megtalálni, és továbblépni.

A következő hétvégén - 2015. október 10-én szombaton - Szigetvár csapatával játszunk, és ismét mi leszünk a vendégek: juniorok és felnőttek.

HAJRÁ BKSE!!!

 

—————

Vissza