NEKA-BKSE: szoros mérkőzés bajai győzelemmel!

2016.03.21 11:34

Kedves szurkolóink és sportszerető barátaink!

 

A mai napon, egy hosszú utazás után, örömmel jelenthetem, hogy Balatonbogláron a mindeddig veretlen NEKA kézilabdásaival szemben sikerült a kitűzött cél: "tisztességgel helytállni! "
A csapat feszülten és izgalommal várta , hogy a bírók a sípjukba fújjanak és elkezdődjön a mérkőzés. Az elszántság, hogy nem adjuk könnyen a 2 pontot a hazaiaknak, az első gólok után szárnyakat adott játékosainknak . Az első félidő 13. percéig vezettünk, majd fej-fej mellett haladt a két csapat a góllövésekben. A 24. perctől a bajaiak egymás után löttek 4 gólt, a NEKA az utolsó percben pedig egyet.
Az első félidő eredménye:
NEKA - BAJAI KSE: 13- 16
A második félidő első gólját is a bajai gárda lőtte. A NEKA változtatott a játékán, a védekézésén, így egymás után 2 gólt dobott, de a bajai csapat jól reagált és 5 gól volt a válasz. Ekkor 16- 22 volt az állás. Ezután nagy küzdelem kezdődött a pályán: a Neka felzárkózott, a BKSE pedig arra törekedett, hogy a megszerzett vezetést megtartsa. Ezt sikerült is megvalósítani! Az eddig veretlen NEKA csapatától elhoztuk a 2 pontot!!!
Végeredmény: NEKA- Bajai KSE: 26- 27
Nagyszerű mérkőzés volt és örülünk a nagyszerű helytállásnak!
HAJRÁ- HAJRÁ- HAJRÁ BKSE !!!
GRATULÁLUNK FIÚK!!! 

 

https://sugopart.hu/sport/csoda-balatonboglaron

—————

Vissza