PVSE - BKSE 2016. április 17.

2016.04.19 10:07

Kedves Sportszerető Barátaink, kézilabdakedvelők!

 

Mint arról hírt adtunk, a hétvégi mérkőzésünket idegenben játszotta mindkét csapatunk.
Szerettünk volna pontot begyűjteni, de a pontok a pécsi csapatoknál maradtak.


A felnőttek kezdték a vasárnapi NBII-es kézilabda forduló első mérkőzését. Az első félidőben a csapatok fej-fej mellett haladtak, a félidő utoló másodpercében alakult az eredmény , döntetlenről 1 pont előnnyel fordultak a pécsiek ( PVSE- BKSE: 16-15 )
A második félidő már nem úgy sikerült, ahogy taktikailag megbeszélték a bajaiak. A védekezés és a kapusteljesítmény jó volt, de a támadásoknál sok volt az eladott labda, a szemfüles ellenfél jó indításokból, lerohanásokból tett szert előnyre. Az utolsó percekben sem tudott újítani a csapat: az eladott labdák, a sok kapufa, a kihagyott helyzetek és büntetők magukban hordozzák az eredmény alakulását.
Végeredmény: PVSE II- Bajai KSE: 30- 25 

Góllövők: Horváth Norbert: 6- Pasajlic Novica: 6- Milicsevics Igor: 5- Zapletán Csaba: 4- Mészáros Dávid: 2- Kálócsi Krisztián: 1- Szántosi tibor: 1

 

A felnőttek után a csapatok juniorjai: az utánpótlás csapatok következtek.
Az első félidővel itt sem volt baj. A második félidőben sajnos nem sikerült megvalósítani a tervezett taktikát. A hetesek értékesítése sem volt 100%-os ( 5 dobásból 2 ), az eladott labdák támadásoknál az ellenfél csapatának hozott gólokat lerohanásokból és indításokból. A kemény védekezést is gyakorolnunk kell, mert szinte minden fiatal csapat ezt a taktikát alkalmazza, ugyan úgy , mint a felnőttek. A kapusteljesítmények jónak mondhatók, a támadó- és védekező játékunkban kell a továbbiakban is fejlődnünk és hibáinkat kijavítani.
A mérkőzés végeredménye: PVSE- Bajai KSE- junior: 25-14

Góllövőink: Páncsics László:3- Kazal Krisztián:2- Nagy Balázs:2- Ostheimer Richárd:2- Tóth Ákos:2- Mizsei Erik:1- Karai Lvente:1- Pető Dorán:1-

Továbbra is: Hajrá BKSE!!!

 

—————

Vissza