Szigetvári KSE - Bajai KSE 2015.10.10.

2015.10.13 09:51

A hétvégi események rövid összefoglalása: Szigetvári KSE- Bajai KSESzombaton ( 2015.10.10. )

Szigetváron vívta harcát mindkét csapatunk: a juniorok és a felnőttek egyaránt. Zrínyi Miklós anno a várból rohanta le a törököket, jelen esetben a szigetvári kézilabdások a bajai kéziseket. Mindezek ellenére mindkét csapat jól állta a támadások viharát: elég jól védekeztünk, támadtunk, dolgoztunk ki lövőhelyzeteket, de a hazai pálya előnyeit leküzdeni nem tudtuk.

A juniorok ismét szűkítették a gólkülönbséget, a lőtt gólók számát pedig növelték. Nagyszerű munkát végeztek a pályán, de technikai hiányosságaik fejlesztése még sok gyakorlást igényel. A hangulattal, lendülettel és bátorsággal most sem volt probléma.

Az eredmény: Szigetvári KSE – Bajai KSE: 39- 21

Gratulálunk utánpótlás csapatunknak!

Góllövőink:

1. Karai Levente 7

2. Kazal Krisztián - Nagy Botond 4- 4

3. Mizsei Erik- Pető Doprián 3- 3

 

 

Felnőtt mérkőzés:

Új játékosaink egyre jobban beilleszkednek a csapatba, ami megmutatkozott mind a támadó, mind a védekező játékukban, sőt a cserék is gyorsan, jól működtek. Sok helyzetet dolgoztak ki, melyek azonban nem mindig végződtek góllal. Az is igaz, hogy az ellenfél kapusa nagyon jól védett, de mi sem panaszkodhatunk Dávid kapusunkra. Fergeteges labdapasszok voltak, fizikálisan nem volt hullámvölgy, azonban a várva várt győzelem nem született meg. A nyerni akarás, a megfelelés, a bizonyítás vágya, hogy itt a helyünk az NBII-ben sajnos gátjává vált a felszabadult, kreatív játéknak. Természetesen van még javítani való a támadásban és a védekezésben egyaránt.

Eredmény: Szigetvári KSE- Bajai KSE : 26- 20

Góllövőink:

1. Deák Róbert 6

2. Kálóczi Krisztián 5

3.Szántosi Tibor 3

4. Burkus Barnabás 2

5. Hirtenberg Tamás - Szőts Gergely 1-1

 

—————

Vissza