A BKSE és a Hőgyészi SC 2019.12.01-i teljes mérkőzése. 

A felvételért köszönet a Bajai TV-nek! 


 

A Kalocsai KC és a Bajai KSE 2019.11.09-i teljes mérkőzése. 

A felvételért köszönet a Kalocsai TV-nek! 


 

 

Bajai KSE – Tungsram SC 2019.10.20.    24-31 (9-16)

A mérkőzés vérbeli rangadó volt, hiszen a tabella élén álló nagykanizsaiak látogattak a második helyen álló bajaiak otthonába. Villámrajtot vettek a vendégek, a jó védekezésből gyors gólokat lőttek, így 0-5-nél Gál Géza kénytelen volt kikérni első idejét. Ez csak ideig-óráig volt hatékony, a nagy szünetben már hét góllal vezetett az éllovas.

A fordulás után még egy lapáttal rátettek a vendégek és a közte tíznél már mindenki tudta, hogy itt nem terem babér a mieinknek. A hazaiak becsületére legyen mondva, hogy egy pillanatig nem adták fel, azonban ezen a napon fejet kellett hajtaniuk a nagyobb tudás előtt.

 

Forrás: bajaiharsona.hu/news/az-egyiknek-sikerult-a-masiknak-nem-2/


Bajai KSE – Dél-Takarék Mecseknádasd 28-26 (15-10)

2019. szeptember 29.

 

Remekül kezdte a bajnokságot a bajai csapat, hiszen az első körben hazai pályán a Satelit ellen, majd pedig a Pécsi VSE vendégeként is győzni tudott. A Mecseknádasd egy siker mellett egyszer már vereséget szenvedett, így motiváltan érkeztek Bajára. 

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a bajaiak három ziccert is hibáztak, valamint több technikai hibát is vétettek. A Mecseknádasd 3-1-re vezetett amikor Stavri valósággal lehúzta a rolót, a bajai kapus ihletett formában védte végig az egész mérkőzést. A KSE előbb átvette a vezetést, majd növelni is tudta az előnyét. A vendégek gyakorlatilag csak büntetőből voltak eredményesek, a hazai védelem stabilan állt a lábán, ha pedig mégis át tudták játszani a mecseknádasdiak, akkor ott volt Stavri a kapuban. A szünetben 15-10-re vezetett Gál Géza együttese.

A második játékrész első felében nem változott a játék, megmaradt a 4-5 gólos KSE vezetés. A hajrára azonban felpörögtek az események. A vendégek előbb fokozatosan csökkentették a hátrányukat, majd kettő és fél perccel a vége előtt 25-24-es bajai vezetésnél a zsűriasztal közbeszólt és a jegyzőkönyv alapján elvette a Mecseknádasd egyik találatát. Természetesen hatalmas vita alakult ki az asztalnál, a vendégek érthető módon nehezen fogadták el a döntést. Ezt követően a bajai kapuba percekkel ezelőtt beálló Kovács hétméterest védett, ami döntőnek bizonyult. Végül hatalmas küzdelemben 2 góllal nyert a KSE, így megőrizte hibátlan mérlegét.

 

Forrás: https://bajaiharsona.hu/news/hibatlanok-maradtak-a-keziseink/


Pécsi VSE – Bajai KSE 29-35 (11-17)

2019.09.21.

 

Az első fordulóban hazai pályán nagy csatában nyert a KSE, míg a pécsiek 14 gólos vereséget szenvedtek a nyitókörben. Ennek megfelelően a bajaiak a bajnoki pontokért utaztak Pécsre, míg a hazaiak javítani szerettek volna.

Az első félidő a KSE elképzelése szerint alakult, Gál Géza együttese jó kapusteljesítménnyel, tetszetős és eredményes támadójátékkal rukkolt elő. A folytatás már nem volt ennyire zökkenőmentes, a pécsiek is egyre többször találták meg a rést a bajai falon, azonban mindez csak a különbség tartásához volt elegendő. 

Összességében végig vezetve, magabiztosan nyerte az összecsapást a KSE, így kettő fordulót követően 100%-os a bajai csapat.

 

Forrás: bajaiharsona.hu/news/idegenben-nyert-a-kse/


Kedves Barátaink!

 

2019. augusztusában Vaskúton kézilabda táborok szervezésére került sor. Elsődlegesen az általásod iskolai korcsoportosoknak: alsó- és felsőtagozatos tanulók részére, lányoknak és fiúknak egyaránt. Voltak akik most ismerkedtek a kézilabda sportág alapjaival, szépségével és voltak akik már versenyzőként vettek részt a tábor életében. Az ő részükre egyben az alapozás előkészítésére is volt lehetőség.

 

A 2019/20-as szezonban több fiú gyermekcsoporttal is nevez a Bajai KSE , valamint serdülő fiú, ifi lány- és fiú csapatokkal az NB III- ba, a felnőtt férfi csapatunk továbbra is az NB II- ben játsza mérkőzéseit.

Hajrá BKSE csapatai, jó szezonnyitó mérkőzéseket kívánunk!


Győzelem és biztos bentmaradás

  • 2019. máj. 14.

NB II-es férfi kézilabda bajnokság Dél-Nyugati csoport:

Bajai KSE – Sport Komló U23 28-27 (13-10)

Az idény utolsó bajnoki mérkőzését kedden este hazai pályán játszotta a férfi kézilabda csapatunk. A tét nem volt kisebb, mint, hogy győzelem esetén a KSE megelőzi a tabella nyolcadik helyén álló Kiskőröst, ami biztos bentmaradást jelentett volna a mieinknek. 

Hullámzó játékkal kezdtek a csapatok, az első percekben felváltva vezettek a felek. Mindkét kapus parádézott, a hazai oldalon Stavri, míg a vendégeknél Vanyek húzta le a rolót. A játékrész második felében a KSE meg tudott lépni néhány góllal, de igazán nagy előnyre nem tudott szert tenni. A bajaiak védekezése rendben volt, azonban támadásban rendre hiba csúszott a játékba. A szünetben 13-10-re vezetett Gál Géza együttese.

A fordulás után előbb tartani tudta a különbséget a bajai gárda, majd a vendégek pillanatok alatt utolérték a házigazdákat. 18-18 Innen ismét sikerült újítani a Hőgye által repített KSE-nek, amely csapatban Stavri valósággal halmozta a bravúrokat. Öt perccel a mérkőzés vége előtt ismét egyenlíteni tudtak a vendégek, de a vezetést egyszer sem sikerült átvenni a Komlónak. Az utolsó percekben kétszer is büntetőt dobhattak a bajaiak, Pavlovic mindkétszer higgadt tudott maradni. Ez, valamint az utolsó másodpercek védekezése győzelmet ért, a KSE 28-27-re megnyerte a számára oly fontos bajnokit. 

A sikerrel a Bajai KSE megelőzte a tabellán a nagy rivális Kiskőröst, és a biztos bentmaradást jelentő 8. helyen zárta a 2018/2019-es idényt. 

Forrás: Putnik Tamás, https://bajaiharsona.hu/news/gyozelem-es-biztos-bentmaradas/


Hírek

2021.07.04 17:48

Meglepetésvendégek látogatták meg a táborozó gyerekeket

2021 június 28.-án hétfőn kezdetét vette nyári kézilabdatáborunk.Közel 20 gyermek jelentkezett az 5 napig tartó,élményekkel és kemény edzésekkel teli programra. Mivel az időjárás nem fukarkodott a meleggel,ezért a napokat általában a Sugón kezdtük bemelegítéssel,futással.A csarnokba visszaérve kis...

—————

2018.05.17 10:12

Nyári tábor 2018

—————

2017.05.03 09:26

OSB leány: 1. hely az alsó házban!

Kedves Barátaink! Ismét örömteljes eredményről számolhatunk be nektek. A mai napon a Bajai KSE OSB leány csapata Tolnára utazott, hogy a bajnokság utolsó mérkőzésén megszerezze a győzelmet és ezzel együtt a tavaszi rájátszásban az első helyet, amely a bajnoki szezonban az 5. helyet jelenti az újonc...

—————

2017.05.02 09:57

BKSE - Hőgyész: folytatódik a nyerő széria

Kedves Barátaink, Szurkolóink! A bajai kézisek felnőtt csapata győzelemmel, míg a juniorok döntetlennel lepték meg szülinapos edzőjüket. A felnőtt csapat folytatta győztes szereplését a tavaszi fordulóban. A hétvégén a dobogós Hőgyész SC kézilabdásait fogadták a DR. PÓSTA SÁNDOR SPORTCSARNOKBAN....

—————

2017.04.24 09:54

Győzelmekkel teli hetet zártunk

A Bajai KSE győzelmekkel zárta a hétvégét. Pénteken serdülő leánycsapatunk győzedelmeskedett a Siófok csapata ellen. Végeredmény : Bajai KSE- Siófok KCSE: 31 - 28 Góllövők: Simon Blanka -9, Klein Anna - 8, Petrich Daniella -7, Holpert Rita- 5 , Juhász Judit és Garajszki lívia 1-1 gólt...

—————

2017.04.11 11:47

Bajai győzelem Pécsett

GYŐZELEM!!! A Bajai KSE felnőtt csapata továbbra is gyűjti pontjait. A pécsieket otthonukban sikerült legyőzniük. A mérkőzés elején már magukhoz ragadták a vezetést és ezt sikerült a mérkőzés végéig megtartaniuk. A különbség mértéke változó volt, de a jó csapatmunka eredménye meghozta az újabb...

—————

2017.04.03 11:13

Hazai győzelem a Siklós csapata ellen

Eredményes hétvégét tudhat magának a Bajai KSE! 2017.04.02. - vasárnap A bajaiak hazai pályán fogadták Siklós csapatait. Az első mérkőzés a felnőttek összecsapásáról szólt. Az első percekben a hazai gárda igazából nem kapta el a védekezés fonalát, valamint elég sok helyzet is kihasználatlanul...

—————

2017.03.27 08:16

BRAVÚRGYŐZELEM KOMLÓN!

BRAVÚRGYŐZELEM KOMLÓN! NBII-es felnőttcsapatunk ma délelőtt 11 órakor lépett pályára a tabella 2. helyén állomásozó Komló U23 ellen. A tavaszi szezonban eddig kiváló szereplésünk (3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) folytatásában reménykedve indultunk útnak, ezért is kért a játékosoktól nyugodt,...

—————

2017.03.20 10:59

Döntetlen a Rinyamenti KC ellen

Vasárnap hazai pályán fogadta a BKSE a nagyatádi kéziseket. A felnőttek döntetlennel - a junior csapat győzelemmel zárta a napot! A felnőttek csapata kezdett, természetesen mindkét csapat a győzelemben gondolkodott. Ennek szellemében mérkőztek a csapatok. Az első félidő viszonylag nyugodt...

—————

2017.03.14 08:54

Vereség Kalocsán

Nem sikerült veretlennek maradni! Junior és felnőtt csapatunk Kalocsán folytatta a tavaszi fordulót. Felnőtt csapatunk elszenvedte első verségét . A kalocsai csapat jól felkészült a bajaiak játékából , melynek eredményeként egy szoros első félidő után a második félidőt bagabiztosan nyerték. A...

—————


MEGHÍVÓ A BAJAI KÉZILABDA SPORTEGYESÜLET KÖZGYŰLÉSÉRE

 

A közgyűlés helye: 6500 Baja, Mészáros Lázár u. 45. 

A közgyűlés időpontja:  2020. július 10. (péntek), 17:30

A közgyűlés napirendje:

  1. Tisztújítás megismétlése alaki hiányosságok okán 

Figyelemfelhívás:

A közgyűlés határozatképes, ha azon az egyesületi tagok 50%-a + 1 fő jelen van (illetőleg szabályszerű meghatalmazással képviselve van).

Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanazon a helyen, 2020. június 12-én 18:30 órakor, változatlan napirendi pontokkal kerül megtartásra.

A megismételt közgyűlés a megjelent egyesületi tagok számára tekintet nélkül határozatképes és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon.

 

 

 

                                                                                                     Tisztelettel:

                                                                                                           Dombi István

                                                                                                                elnök

 

Baja, 2020. július 2.

 


Hírek

2016.04.25 08:44

Hazai győzelem a nagykanizsai Izzó SE ellen

Vasárnap a nagykanizsai Izzó SE-t fogadta BKSE a Pósta Sándor sportcsarnokban. Először a juniorok mérték össze tudásukat. Ellenfeleink már nagyobb tapasztalattal rendelkező játékosok, akik közül többen lassan " kiöregszenek" a junior korcsoportból. A Bajai KSE fiataljai lassan , de biztatóan...

—————

2016.04.19 10:07

PVSE - BKSE 2016. április 17.

Kedves Sportszerető Barátaink, kézilabdakedvelők!   Mint arról hírt adtunk, a hétvégi mérkőzésünket idegenben játszotta mindkét csapatunk. Szerettünk volna pontot begyűjteni, de a pontok a pécsi csapatoknál maradtak. A felnőttek kezdték a vasárnapi NBII-es kézilabda forduló első mérkőzését....

—————

2016.04.12 09:23

Kézilabda toborzó

  KÉZILABDA TOBORZÓ!   Tisztelt Szülők, Kézilabda Kedvelők!   A BAJAI KÉZILABDA SPORTEGYESÜLET folyamatosan várja kézilabdázni vágyó gyermekek jelentkezését az utánpótlás korú csapataiba.   Ezekben a csoportokban a megfelelő fizikális és mentális fejlődés, az egészséges...

—————

2016.04.12 08:54

Visszavágott a Kalocsa

Az idegenbeli bravúr után itthon kikaptak kéziseink.   Férfi Kézilabda NB II Dél - nyugati csoport 17. forduló Bajai KSE - Kalocsai KC 21 - 25   Ősszel hatalmas bravúrnak számított, hogy az újonc Bajai KSE győzni tudott a tavalyi bajnok Kalocsa otthonában, hiszen ez volt a bajai gárda...

—————

2016.03.21 11:34

NEKA-BKSE: szoros mérkőzés bajai győzelemmel!

Kedves szurkolóink és sportszerető barátaink!   A mai napon, egy hosszú utazás után, örömmel jelenthetem, hogy Balatonbogláron a mindeddig veretlen NEKA kézilabdásaival szemben sikerült a kitűzött cél: "tisztességgel helytállni! " A csapat feszülten és izgalommal várta , hogy a bírók a...

—————

2016.03.16 09:28

BKSE - Szigetvár: bajai győzelem

  Vasárnap a Bajai KSE a Szigetvárt fogadta a Dr. Posta Sándor Sportcsarnokban.   Megérdemelt győzelem a junioroknál, mely kitartó és kemény munka eredménye! Gratulálunk utánpótlás csapatunknak! Hajrá BKSE Juniorjai! Bajai KSE - Szigetvár KSE : 23- 18    A felnőttek mérkőzése...

—————

2016.03.07 11:22

Hőgyészi siker a Postában

Vasárnap a Bajai KSE a  középmezőnyhöz tartozó Hőgyészt fogadta a Dr. Posta Sándor Sportcsarnokba. A hazai szurkolók bíztak benne, hogy Gál Géza csapata -mely az utóbbi időben sokat fejlődött- visszavág az őszi 4 gólos vereségért. Nem ez történt.     Rémálomszerűen kezdődött a...

—————

2016.02.28 19:47

MEGTÖRT A BAJAI KSE KÖZEL HÁROM HÓNAPOS VERETLENSÉGE

A tavaszi forduló második mérkőzését a Bajai KSE idegenben, Komló U 23-as ( NBI-ben is játszó )csapatával játszotta. A fiatal tehetségekből álló komlói csapatról tudtuk, hogy ismét nehéz mérkőzés előtt állunk.Erős elhatározással, edzői útmutatóval, technikai stratégiával vágtunk neki az újabb...

—————

2016.02.22 09:53

BKSE- Holler UFC: Itthon maradt a két pont!

A Bajai KSE mindkét csapata - junior és felnőtt - február 21-én, vasárnap játszotta a tavaszi forduló első mérkőzését a Holler UFC ellen. A parádés meccsen 11 gólos különbséggel sikerült nyernünk! BKSE - Holler UFC: 33-22   https://www.bajaisport.hu/megkezdtek-a-tavaszi-szezont/  

—————

2016.02.22 09:26

Kolbászfesztivál 2016.

Egyesületünk idén is részt vett a bajai Kolbászfesztiválon.   További képeket a galériában találhattok:  cms.bajaikezisek-hu.webnode.hu/galeria/

—————


Nyári kézilabdatábor 2021

Ez a képgaléria üres.


MEGHÍVÓ A BAJAI KÉZILABDA SPORTEGYESÜLET KÖZGYŰLÉSÉRE 

 

Tisztelt Egyesületi Tagok! 

 

A Bajai KSE éves közgyűlést tart. 

 

A közgyűlés helye: az Egyesület szkhelye 

A közgyűlés időpontja: 2023. december 15., péntek, 16:00 

Tervezett napirendje:

  1. tájékozttó a 2023-as évről 
  2. egyéb aktuális kérdések 

 

Amennyiben a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanazon a helyen, 2023. december 15-én, változatlan napirendi pontokkal 17:00 órakor kerül megtartásra.

A megismételt közgyűlés a megjelent egyesületi tagok számára tekintet nélkül határozatképes és nincs jogi akadálya annak, hogy a jelen meghívóban feltüntetett napirendi pontokban döntést hozzon.

 

 

 

                                                                                                     Tisztelettel:

                                                                                                           Dombi István

                                                                                                                elnök

 

Baja, 2023. december 5.